Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2015

Βραβεύσεις για τις συμμετοχές των μαθητών σε μαθητικούς αγώνες και διαγωνισμούς

Η σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της!
Χαίρομαι που οι μαθητές φέτος συμμετείχαν σε διαγωνισμούς και μαθητικούς αγώνες.
Η προσπάθεια όλων είναι άξια συγχαρητηρίων είτε ήρθαν πρώτοι είτε απλά συμμετείχαν. Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές.
Σας θαυμάζω και σας καμαρώνω!


Ανακοινώθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα από τη Μαθηματική Εταιρεία για το διαγωνισμό Ο μικρός Ευκλείδης.  Η απονομή των βραβείων έγινε το  Σάββατο 6 Ιουνίου. Εδώ μπορείτε να δείτε τους μαθητές που αρίστευσαν. Από το τμήμα μας ξεχώρισε η Μαρία με ένα άριστο γραπτό!  Μαρία συγχαρητήρια!!!

Στο διαγωνισμό Φυσικής έπαινο για τα άριστα γραπτά τους πήραν ο Δημοσθένης και η Κάτια, οι οποίοι συμμετείχαν και στη β' φάση του διαγωνισμού, καθώς επίσης και η Λίντα, ο Παναγιώτης και η Μαρία.
Συγχαρητήρια και στους πέντε!Με χαρά οι μαθητές παρέλαβαν τις βεβαιώσεις συμμετοχής τους στο διαγωνισμό School Lab, στον οποίο συμμετείχαν 4 ομάδες μαθητών. Τα βίντεο των παιδιών μπορείτε να αναζητήσετε εδώ.

Η Μαρία και η Ελένη συμμετείχαν στα Ευριπίδεια που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου και συγκεκριμένα στο τρέξιμο 400 μέτρων, όπου κατέλβαν την 4η και 7η θέση αντίστοιχα.


Λάβαμε και επίσημα την τιμητική βεβαίωση για τη συμμετοχή μας στο διαγωνισμό Το σχολείο των ονείρων μας από το Πανεπιστήμιο Κρήτης για το blog http://tosxoleiotononeironmas.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου