Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

Τιμητική βεβαίωση για τη συμμετοχή μας στο Σχολείο των ονείρων μας!

Σήμερα το μεσημέρι έλαβα ένα μήνυμα από τη Γραμματεία του διαγωνισμού «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας», που με χαροποίησε ιδιαίτερα! Σας την μεταφέρω ως έχει:

Αγαπητή κ. Πονηρού Δέσποινα,
Θα θέλαμε να σας εκφράσουμε τις θερμές μας ευχαριστίες για την συμμετοχή σας στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Δημιουργικής Έκφρασης Μαθητών Δημοτικών Σχολείων με Θέμα: «Ας φανταστούμε το Σχολείο των Ονείρων μας» για το σχολικό έτος 2014-2015.
Σύμφωνα με την εισήγηση της ειδικής επιτροπής κρίσης του διαγωνισμού, η πρόταση που υποβάλλατε στην κατηγορία Animation/Video/Digital Storytelling/Κόμικ/Γελοιογραφίες/Ιστολόγια (Blogs)/wiki/λογισμικά/ιστοσελίδες,  κατατάσσεται σε εκείνες τις προτάσεις που θα λάβουν τιμητική βεβαίωση συμμετοχής στον διαγωνισμό.
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην τελετή βράβευσης η οποία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο  9 Μαΐου 2015 και ώρα 18.30 στην Πανεπιστημιούπολη Ρεθύμνου, κατά την διάρκεια της οποίας η ειδική επιτροπή θα ανακοινώσει τις προτάσεις που θα καταλάβουν την 1η, 2η και 3η θέση του διαγωνισμού.
Έχετε την δυνατότητα είτε να παρευρεθείτε δια ζώσης στην τελετή (δυστυχώς δεν έχουμε την δυνατότητα να καλύψουμε έξοδα μετακίνησης και διαμονής), είτε να την παρακολουθήσετε μέσω διαδικτύου από τη διεύθυνση http://creativity.edu.gr

Πρόκειται για τη συμμετοχή μας με το blog http://tosxoleiotononeironmas.blogspot.gr/

Μπράβο στα παιδιά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου